Voxra

Generell information om Voxra

Voxra tas av personer som lider av depression. Det hjälper att öka ämnet dopamin samt noradrenalin. Detta är ett läkemedel som visar effekter efter några månader, därför är det viktigt att följa den rekommendation som din läkare givit dig.

Köp Voxra när du har problem med depression som påverkar din vardag. Medicinen kan hjälpa dig att minska depressiva tankar, oro samt ångest. Det finns inte någon risk att bli beroende av denna medicin.

Vad Voxra används mot

Voxra påverkar de ämnen i vår hjärna som hjälper oss att må bra, dopamin samt noradrenalin. Detta är ämnen som vi redan har i hjärnan, men medicinen stärker ämnet i personer som lider av depression.

Tänk på att inte öka din dos även om du inte känner av någon effekt. Det är bättre att du pratar med din läkare för att se om du bör öka dosen eller om någon annan slags medicin är bättre för dig. Även om Voxra inte är beroendeframkallande, finns det fortfarande högre risk för biverkningar vid fel dos.

Vanliga doser av Voxra

Voxra finns i olika doseringar men den vanligaste ligger på 150 mg per dygn. Det finns även tabletter i 300 mg. Ska du börja en behandling med Voxra bör du följa den rekommenderade dosen som din läkare har skrivit ut åt dig. Medicinen är receptbelagd. Köp Voxra när du vet hur stor dos som är bäst för dig.

Innan du använder Voxra

Voxra kan påverka dig om du samtidigt äter andra mediciner. Det är inte rekommenderat att ta Voxra om du har alkoholproblem eller problem med levern.

Äter du andra mediciner ska du alltid berätta detta för din läkare, detta gäller både receptbelagda läkemedel men också naturliga mediciner. Blanda aldrig Voxra med andra depressiva läkemedel. Du kan läsa mer om vad för slags mediciner som bör undvikas i bipacksedeln eller genom att prata med din läkare.

När du inte bör äta Voxra

Voxra påverkar hjärnans substanser och du som redan äter läkemedel som gör detta, bör ha koll på de ämnen som finns i dina andra mediciner innan du äter Voxra. Köp Voxra när du har koll på hur detta läkemedel kan påverka din kropp.

Överdos

Har du eller ditt barn råkat få i sig en för stor mängd av Voxra ska du ringa akuten direkt. Detta eftersom krampanfallen kan vara livshotande. Läs alltid igenom de biverkningar som står i bipacksedeln och följ alltid din rekommenderade dos.

Voxra och biverkningar

Precis som många andra mediciner kan även Voxra medföra vissa biverkningar. Tänk på att dessa givetvis påverkar dig olika jämfört med andra mediciner du äter.

Skulle du märka av någon biverkning kontaktar du din läkare, speciellt om de inte försvinner efter någon vecka. Det är vanligt att känna av symtom i början av din behandling. Några vanliga symtom är:

 • Krampanfall
 • Utslag
 • Klåda
 • Allergiska reaktioner
 • Huvudvärk
 • Torrhet i munnen
 • Problem med sömnen
 • Feber
 • Klåda
 • Synproblem
 • Oro
 • Ångest

Skulle du märka av några av dessa biverkningar är det bäst att prata med din läkare. Vid fall av kramp ska du sluta med medicinen direkt och ringa 112. Det är viktigt att du gör detta eftersom det kan leda till allvarliga effekter. Köp Voxra och följ din läkares rekommendationer när du börjar din behandling.